In april 2013 is de praktijk in de Sjorsstraat (Stripheldenbuurt Almere) gestart in een goede samenwerking met mijn collega mondhygiëniste Lydia Samuel.

Inmiddels is de praktijk uitgebreid met een receptioniste en vormen wij een klein team waarbij service, zorg en persoonlijk contact de aandacht heeft.
Mondhygiënist sinds 1985.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in algemene praktijken, waar ik mij voornamelijk bezig heb gehouden met het voorkomen en behandelen van tandvlees-ontstekingen en voorlichting naar ouders, kinderen en jongeren ter voorkoming van tandbederf en erosie.

Met individuele instructies en motiverende uitleg, leert u optimaal voor uw gebit en tandvlees te zorgen. Geduld, precisie en een rustige behandeling zorgen ervoor dat uw gebit weer gezond wordt en blijft.

Ervaring heeft uitgewezen, dat deze manier van behandelen als prettig wordt ervaren en in het bijzonder de angstige patiënt ten goede komt, zodat zij het vertrouwen terug vinden en ontspannen de behandeling meemaken.

Carolien is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.Onze rots in de branding!

Zij vormt het eerste aanspreekpunt voor u. Inschrijven, eerste afspraak en afspraken verzetten, het wordt allemaal door Frieda geregeld.

Ook met uw vragen kunt u bij haar terecht.

Frieda werkt van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur.