In april 2013 is de praktijk in de Sjorsstraat (Stripheldenbuurt Almere) gestart in een goede samenwerking met mijn collega mondhygiëniste Lydia Samuel.

Samen met onze receptioniste Frieda en collega mondhygiënistes Rowan de Ruiter en Bernadette de Boer vormen wij een klein team waarbij service, zorg en persoonlijk contact de aandacht heeft. 

Mondhygiënist sinds 1985.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in algemene praktijken, waar ik mij voornamelijk bezig heb gehouden met het voorkomen en behandelen van tandvleesontstekingen en voorlichting naar ouders, kinderen en jongeren ter voorkoming van tandbederf en erosie.

Met individuele instructies en motiverende uitleg, leert u optimaal voor uw gebit en tandvlees te zorgen. Geduld, precisie en een rustige behandeling zorgen ervoor dat uw gebit weer gezond wordt en blijft.

Ervaring heeft uitgewezen, dat deze manier van behandelen als prettig wordt ervaren en in het bijzonder de angstige patiënt ten goede komt, zodat zij het vertrouwen terug vinden en ontspannen de behandeling meemaken.

Carolien is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.


Frieda

Onze rots in de branding!

Zij vormt het eerste aanspreekpunt voor u. Inschrijven, eerste afspraak en afspraken verzetten, het wordt allemaal door Frieda geregeld.

Ook met uw vragen kunt u bij haar terecht.

Frieda werkt op maandag en vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur. 

Op dinsdag, woensdag en donderdag is zij bereikbaar van 8:30 tot 16:30 u. 

Rowan de Ruijter

Rowan is in 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht.

Gedurende haar opleiding heeft zij verschillende stages gelopen en was zij parttime werkzaam in een algemene praktijk.

Rowan is een betrokken zorgverlener met affiniteit voor de patiënt met tandvleesproblemen en het aanleren van goede mondverzorging bij kinderen en jong volwassenen.

Vol geduld en enthousiasme verstrekt zij duidelijke informatie en instructie. Hierbij toont zij empathie en een luisterend oor aan onze patiënten.

Deze persoonlijke benadering wordt als prettig ervaren en geeft de (angstige) patiënt rust en vertrouwen dat er rekening wordt gehouden met diens wensen.


Bernadette de Boer

in 1983 heb ik de opleiding voor mondhygiënist aan de VU te Amsterdam afgerond. Inmiddels kan ik terugblikken op 40 jaar behandel ervaring.

Met mijn behandelingen van complexe tandvleesproblemen (zoals bijvoorbeeld parodontitis) en het motiveren en begeleiden van mondhygiëne bij patiënten heb ik al veel mensen succesvol kunnen helpen.

Het is daarom mijn doel om de mondhygiëne bij patiënten op de juiste manier te verbeteren en zodoende een gezonde en ontsteking vrije mond te waarborgen.

Vanaf maart jl. ben ik het mondhygiëne team van de praktijk komen versterken.